sandrasinspiration

En stor tomhet

Ni vet när man har haft så mycket på gång, planerat så himla mycket för att få allt perfekt i flera månader och så är allt bara över på några timmar?
Jag pratar självklart om förra helgens 30års fest. Jag har knappt orkat tänka tillbaka på den för att jag legat halvt döv och utan röst den här veckan. Verkligen mått dåligt, men nu börjar det bli bättre… Jag kan i alla fall prata normalt och så småningom kommer väl vänster öras hörsel tillbaka, haha.

Jag skrev ett inlägg i söndags om jag inte minns fel och delade med mig av bilderna alla tagit, men WOW vilken jävla fest det var. Alla bra människor på ett och samma ställe. Dans, foton, god mat, tårta, vin, mingel med allt och alla. Så så så kul. Kan man inte få göra om kvällen en gång i alla fall? Känner ni igen känslan när det bara känns tomt i kroppen när all väntan, längtan, allt pirr och allt kul är över? Så tråkigt ändå…

Som tur är har vi tre 30års fester till att se framemot. Först ut är min barndomsvän Jennie som har sin fest nästa helg. Därefter en av mina närmsta vänner, ni vet en sån vän som ni inte träffar så ofta, men som ni alltid kommer ha nära ändå? Josses 30års fest! Woop. Och sist ut är min andra barndomsvän Emmies 30års fest!!! Sen kommer det förhoppningsvis fler under året, men det är dessa som är inplanerade närmsta tiden under februari-mars 🙂 Tur vi säkrat barnvakter nu, haha.

Men innan dess…. En lugn helg. Det behövs. Jag behöver bli helt frisk så jag kan jobba nästa vecka. Längtar till kontoret och mina kollegor.

Kram på er

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.