sandrasinspiration

Välkommen vecka 32

Dagarna går ganska segt, men veckorna rullar uppenbarligen på. Redan gått in i vecka 32 (igår) och i veckan packade jag förlossningsväskan, mest i brist på annat eftersom det är några veckor kvar. Men man kan aldrig veta om lillasyster vill titta ut tidigare eller senare än BF.

Jag har fått hjälp av både sjukgymnast och naprapat med foglossning och rygg. Kändes så skönt att speciellt få komma till en naprapat som knäckte loss en hel del i övre rygg och nacke. Känns mycket skönare nu några dagar efter och jag kan slappna av i dessa muskler. Kan också använda TENS maskinen jag fått hem från sjukgymnasten för just foglossningen och så har jag fått hem ett gravidbälte som stödjer upp lite extra.

Mår annars bra, förutom lite krånglig mage och illamående under morgonen och vid mat. Inte alls konstigt eftersom allt trycks ihop. Det som är skönare nu är att hösten verkar ha kommit på besök, det är inte lika varmt och kvavt ute. Är fortfarande svullen om händer och fötter, men inte alls lika som i somras.

Känner mig ändå rätt klar med denna graviditet nu och vill gärna att tiden ska gå snabbt, så vi får träffa bebis. Även om jag självklart inte vill att hon föds nu i dessa veckor, men är hon klar runt 38-39 får hon gärna titta ut då. Ska bli skönt att få återgå till sin normala kropp igen och bli mer rörlig. Kunna leka med Vincent och få börja träna lite smått så småningom. Och få lära känna en ny familjemedlem ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.