sandrasinspiration

Välkommen vecka 30

Det här känns som en milstolpe, att vi lämnat 2an bakom oss. Skönt att veta att det är ungefär 10-12 veckor kvar nu, som max.

Det känns som jag gnällt mycket i mina tidigare inlägg…

Missförstå mig inte, jag älskar att skapa ett liv, men jag njöt mer under förra graviditeten. Denna grav har känts tung och jobbig från tidiga veckor. Och jag är redan nu redo att få se den lilla tjej som ligger i min mage. Kanske för att jag var gravid under vintermånaderna sist, kändes enklare. Vill att tiden ska gå fort nu, just för att det gör ont i rygg och fötter av foglossning och tyngd när man rört sig en hel dag. Springer på toa titt som tätt på nätterna och har svårt att böja mig ner.

Kommer kännas skönt när bebis är ute, att kunna återgå till sitt normala jag. Även om jag ändå försöker njuta lite eftersom det här är sista graviditeten.

Trots allt är jag nog mer skapt för att vara mamma än att vara gravid ? Att i båda graviditeterna spy till vecka 21 och därefter få massa krämpor är inte kul. Och det är fan värt lite klagomål, så som vi mammor får stå ut i nio månader ???

Illamåendet har som jag skrev förra veckan tilltagit, spyr vissa morgnar. Men mycket för att allt trycks ihop i magen nu enligt vad barnmorskan sa. Jag var hos henne i måndags och alla prover förutom järnet såg bra ut. Det känns skönt!!! Fick köpa med mig Niferex hem, de åt jag även med Vincent och de funkar för mig utan att få krånglig mage ??

Sen lite mer klagomål… Den här eviga värmen. Mina fingrar är som korvar, hela jag svettas som en gris… ?? ÄLSKAR värme och åker gärna utomlands till varmare breddgrader, duschar och badar i varmaste vattnet i badkaret, sover med duntäcke, men nä inte nu. Det går inte… Lider med dem som har det såhär jämt om somrarna, när det blir omkring 30grader ute, att inte kunna njuta. Jag kommer NJUTA nästa sommar, det är en sak som är säker ?☀️??

Hoppas ändå att jag kommer få må fortsatt hyfsat resten av tiden nu. Får helt enkelt stå ut och jag vet att det blir något lättare när hösten smyger sig på och värmen lättar. När bebis är ute i vinter kommer jag ångra allt det här och vilja ha sommar ?

Förlåt för ett längre tråkigare inlägg. Får lova ett lite mer positivt till nästa vecka. Dock är ju inte varje grav en dans på rosor… ??

Vek 30 (29+0)
?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.