Rebecca Dufwall

Denna eviga klumpen i magen 

Här hemma kämpar vi varje dag, känns som jag bryts ner en liten del varje dag. Snart är kakan helt trasig! 

Denna matvägran gör mig tokig, arg, ledsen, frustrerad, trött och minimal. Nicole äter knappt inget, någon sked här och där sen är det stopp. Vi kan sitta en timma ibland och kämpa men ingen framgång. När vi väl lyckats bättre en veckan ser jag ljuset i tunneln och sen hamnar vi tillbaka på ruta ett igen. Idag kräktes hon upp hela lunchen på bordet igen. 

Jag vill bara krypa ner och gråta!

Älskade lilla N, kan du inte bara äta lite bättre. 

   
 Sötaste lilla tungan som alltid är utanför munnen! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Melinda Johansson

  Känner verkligen igen mig! Hur gammal är hon nu? Leo åt bara ersättning tills han var tio månader ser började vi få i honom typ en iskub med mat då och då. Men han hade en period när han var ett som han kräkte upp precis allt han ätit, minst en gång om dagen. Det var sjukt frustrerande alltihop. De säger att man inte ska bli stressad över det här med maten, men det blir man. Nu har vi problemet att Leo fortfarande typ bara vill ha 6 månaders burkarna ( han är 1år och 4 månader.) Han klarar knappt bitar men gör framsteg varje dag. Håll hoppet och tålamodet uppe! ❤️

 2. Karin

  Hej
  Min son som är lika gammal som Nicole är precis likadan och jag blir också väldigt stressad och frustrerad, men något jag har märkt funkar är att han får äta själv. Så jag lägger bitar till honom som han får plocka själv och det funkar kanon. Visst mycket ramlar på golvet men han är nöjd

 3. mammalinda

  Min 1½ åring äter INGA middagar!! Eller ok, mjuka pommesar går faktiskt ner. Men i övrigt är det STOPP! Han lever på morgongröt, mackor, frukt och kex. Mitt första barn var också väldigt svår med maten och nu när hon är 10 funkar det mesta helt ok. Det viktigaste är att de får i sig vätska och så gärna lite näring eller fett.
  En sak som jag lärt mig genom alla barn är att det inte är någon idé att tvinga eller stressa upp sig. Försök testa lite olika saker och så länge hon inte verkar medtagen eller orkeslös, så klarar hon sig på det hon får i sig.

  Stort Lycka till!!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 4. Lina

  Varför gör du stor grej av det här med maten? Min stora tjej var helt hopplös, men hon fick välling istället och tillslut fick även hon upp intresset för mat. Sen kan det ju faktiskt vara så att hon är intolerant mot laktos. mjölkprotein eller gluten. Hennes lilla mage kanske inte är redo. Ta det lite lugnare och fixera inte dig vid maten, erbjud henne att plocka bitar av broccoli, kött mm sitta med vid bordet när ni äter, med. Lycka till.