På Smällen!

Tävla om en Smartbox!

Nu kör vi igång en ny tävling tycker jag 🙂 Det är ju påsk snart så nu kör vi igång en härlig påsktävling! 🙂

20150401-215515-78915165.jpg

I den här tävlingen har ni chansen att vinna en Smartbox, värde 295 kr!

Vinnaren får välja en av följande 3 Smartboxar:

Sött och gott

Kafébesök för en till fyra personer. Koppla av och njuta av en fika där olika godbitar serveras tillsammans med kaffe eller te.

Morgonstund

God frukost för 2, välj mellan en klassisk frukost, frukostbuffé eller varför inte en chokladfrukost.

En skön dag

Små pärlor i vardagen! En till fyra personer får välja en av många upplevelser som till exempel erbjuds museibesök, brunch, stadsvandring och pralinkurs.

 

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är:

– Berätta kort vilken av dessa tre du helst skulle vilja vinna och varför just den?

Tävlingen avslutas den 15:e april kl 20.00!

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Microsoft project alternative

  Celoxis is an Enterprise PPM tool for project tracking and managing complex portfolios. Handle projects, resource management, budgeting, revenue forecasting, time & expense tracking, reporting, and collaboration seamlessly. Choose SaaS or On-Premise deployment with guaranteed 99.99% up-time, providing peace of mind.

 2. Jennykronholm

  Vilken toppen tävling!! Tycker alla tre låter är bra men skulle nog välja morgonstund och ta med sambon på en brunch, äta och prata i lugn och ro och planera alla sommarens utflykter och trevligheter.

 3. Anna-Karin

  Jag skulle välja morgonstund. Gud vad skönt det skulle vara att få sitta ner i lugn och ro med bästa vännen och få äta frukost! Inga små kladdiga småbarnsfingrar som ska provsmaka allt. Tänk bara att kunna dricka en kopp te i lugn och ro, medans det är varmt! När gjorde jag det senast!?

 4. Johanna

  Sött & gott så jag kan ta med mina kära vänner som jag knappt sett under graviditeten. Har leget på soffan sjukskriven med gravidklåda och foglossning. Men snart är väntan över och vår prins är här

 5. Cajsa

  morgonstund skulle jag vilja vinna. En frukost i lugn o ro med min man, utan vår goe son som annars alltid är med oss, skulle vara hur lyxigt som hellst! 🙂

 6. Evelina

  Sött och gott, som nybliven mamma är fika alltid välkommet men tyvärr blir ekonomin dålig med FL penning.

 7. Paola

  Jag vill jättegärna ta med hela familjen på fika, eftersom det är något vi ALDRIG unnar oss. Sött och gott mycket och uppskattat skulle det verkligen bli )

 8. Frida

  Hej! Då skulle jag vilja vinna en god frukost för mig och min Elliot som är 4 år. Vi tar ofta sovmorgon så ett frukostbesök på stan skulle vara mysigt!

 9. Anna

  Morgonstund. Har två barn under 1,5 år så de gäller att ladda ordentligt med energi på morgonen så man orkar hela dagen.

 10. Anna

  Sött och gott skulle jag välja. Vi har precis blivit en familj på 4 och vi älskar att fika. Som 4 i familjen har vi inte kommit iväg ännu.

 11. My Thulin

  åh skulle välja morgonstund & bjuda med min mamma. hon älskar morgonen och tycker det är så tråkig nu när jag flyttat hemmifrån och vi inte äter frukost tillsammans längre! .. 😀 hon hade blivit så glad!

 12. Anita Söllwander

  En skön dag med fyra vänner jag väljer, för då jag min stolthet sväljer,för ni vet alla tre, att detta vill jag er ge,så att vi alla bekymmer framåt kan skjuta, och bara av detta underbara för en dag njuta!
  KRAM!

 13. Anna

  Åh jag skulle önska att jag vann ”morgonstund”. Att kunna ta med min man och bara prata med varandra i lugn och ro, tanka lite energi och få njuta av en god frukost och kaffe som inte hinner kallna. Inga utspillda glas mjölk, inga cornflakessmulor under fötterna eller barn som kletar smör i håret. Vilken dröm 🙂

 14. Charlotta Sjöberg

  En skön dag skulle jag vilja vinna till min familj. En dag att uppleva något extra med de som betyder allra mest.

 15. marie-louise

  Skulle gärna vilja ha en morgonstund, nu när man börjar bli lite rund.
  Att äta för två är inte alltid lätt, speciellt att försöka äta rätt.

  En vän jag med mig skulle ta, och det skulle bli starten på en fantastisk da’=)

 16. Hedda

  En skön dag- små pärlor i vardagen.
  Jag vill göra något med min tonårsdotter, något aktivt tillsammans som båda gillar. Ibland går vi på bio tillsammans men det är inget extra, utöver det vanliga. Guldkant på tillvaron skulle vara t ex pralinkurs som stod, eller choklad eller lakritskurs. Något aktivt ,en upplevelse som vi delar och har med oss.

 17. Jessica Sundberg

  Jag skulle gärna vilja vinna en skön dag. Den sköna dagen vill jag ha tillsammans med min mamma. Det är sällan bara hon och jag hittar på nåt tillsammans. Livet är så kort, man vet inte hur länge föräldrarna finns kvar i livet. Vill passa på att njuta av mammas sällskap, livserfarenhet och kärlek och bara ha en härlig, avslappnad dag ihop!

 18. Madeleine K M W

  Igår somnade min mormor in, och min mamma har suttit vid mormors sida i stort sett både dag och natt de senaste dagarna in i det sista.
  Nu är det min tur att rå om min mamma mitt i sorgearbetet. Därför hoppas jag på boxen Morgonstund!

 19. annica sundström

  Kafebesök skulle vara perfekt, vi har inte varit ute och fikat hela familjen tillsammans på hur länge som helst, vi lägger pengarna på annat men med denna box skulle vi kunna ta en fika allihop.

 20. Eva Gustafsson

  Vill gärna vinna morgonstund och få bjuda min sambo på detta. Har jobbat väldigt mycket det senaste speciellt på helger då jag är timvikarie inom vården. Tyvärr har vi itne fått mycket tid ihop så hade varit underabrt att få äta en lyxig frukost ihop någonstans.
  Mvh Eva

 21. Elise

  Morgonstund! Vi älskar frukost och det skulle vara så mysigt att börja dagen med dom jag älskar mest, min sambo och min dotter på 7 mån 🙂

 22. Rebecka

  Jag skulle välja Sött och gott -Kafébesök för en till fyra personer. Koppla av och njuta av en fika där olika godbitar serveras tillsammans med kaffe eller te.
  Bjudit med min man, min bror och hans tjej. Min bror är gudfar till vår son så hade velat ge honom någon extra present för att tacka ännu än gång att han ville bli det. Samt för att han är världens bästa bror och morbror!

 23. Anna Lundqvist

  Sött o gott. Hela familjen älskar lyxen att få gå och fika på café tillsammans. Hade varit en grymt bra start på våren.

 24. Helena i Uppsala

  Sött och gott på café i Uppsala är det enda som finns här så det får bli det. Samma sak finns också under rubriken En skön dag.

 25. Elin

  Jag vill vinna frukostpaketet för jag minns knappt hur man äter en normal frukost. Vi har en tvååring ochen snart 4 månadersbebis och mysiga, långa helgfrukostar är ett minne blott!
  Skulle vara så roligt att överraska min kille med detta.
  Vi har haft lite otur när vi ska ut och äta eller hitta på nått bara vi. 2 gånger har vi istället hamnat på akuten med sjuka barn och ena gången åkte vi på vinterkräksjukan, så summa sumarum har vi inte kommit iväg på dejt sen i början av november. Om vi då skippar middag och istället satsar på frukost kanske vi kan lura sjukdomarna och äntligen komma ut på dejt på tu man hand.

 26. Jill

  Jag vill vinna smartboxen ”En skön dag” för att överraska mina föräldrar med en trevlig upplevelse för att de alltid ställer upp i vårt och torrt.

 27. Anneli L

  Jag skulle vilja vinna morgonstund. Då skulle jag ta med min man på en god frukostbuffé. Det skulle vara första barnfria dejten på över ett och ett halvt år.

 28. Emma

  Jag skulle vilja vinna Morgonstund eftersom jag älskar att sitta ner i lugn och ro och äta en god frukost. Har blivit väldigt få sådana stunder sedan mina tvillingar kom till världen.

  Tack för en superbra blogg 🙂

 29. Nilla -Tvåbarnskaos

  Hade så himlans gärna velat vinna ”En skön dag”, jag hade tagit med mig mannen min så hade vi lärt oss att göra små praliner ihop. Som tvåbarnsföräldrar är det inte ofta man får ensamtid men har man nåt inbokat är det ju självklart så att man fixar sig barnvakt ❤

 30. Jenny

  Små pärlor i vardagen, skulle jag vilja vinna! Skulle vara helt underbart att få en liten pärla – att få komma ifrån vardagsstressen en liten stund.
  Med vänlig hälsning Jenny

 31. Julia Persson

  Morgonstund!
  Jag skulle vilja överraska min pojkvän med en riktigt god frukost, då vi nästan aldrig har tid att äta frukost tillsammans…Och för att jag vill ge honom den bästa starten på dagen te.x en lördagmorgon! Dessutom måste man ju bara älska frukost!!

 32. liniz2013

  Åh jag håller tummarna 🙂 Jag skulle vilja bjuda med maken på något skoj 🙂 Nu har jag varit borta så mkt på jobb-resor eller med sonen, så han känns så bortprioriterad…. Hoppas 🙂

 33. Anna L

  Jag skulle vilja vinna ”En skön dag” för det var längesen jag hade en sån. Längtar och behöver en feelgood-dag och samtidigt få möjlighet att spendera en energi-påfyllar-dag med min bästa vän som fyllde jämnt förra året men som fortfarande inte fått en present. Det blir finaste presenten! Barnfri stund tillsammans att spara i minnet!

 34. Lina

  IRRITATION… Det är uppenbart att barnlösa f.d. bästa kompisen stör sig på 100 % barnprat från min sida (när barnen inte är med) och att inte få tala till punkt eller höra mig prata klart (om barnen är med). Kanske är därför hon är min före detta bästa kompis och att vi börjat glida ifrån varann mer och mer… Men jag vill ju återskapa den fina vänskap vi hade! Nu när barnen är lite större kan jag tagga ner med barnsnacket och även lämna dem hemma en stund så att vi kan ses själva. En mysig kafévistelse skulle göra vår vänskap gott och vara ett första steg i att visa henne att jag kan prata om och tänka på annat än mina små! Hoppas ni kan hjälpa mig med detta uppdrag?!

 35. Emelie H

  Mina arbetskompisar i Storstan skulle behöva en Morgonstund.
  Vad kul att få jobba med ett par lugna och harmoniska människor innan hetsen börjar.
  Det skulle jag unna dem !

 36. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna ”En skön dag”, då det vore helt fantastiskt att få komma i väg bara dottern och jag och mysa. Det var länge sedan vi hade en hel dag ihop bara hon och jag, borta ifrån vardag och allt vad det heter, så det skulle betyda otroligt mycket att få vinna det här fantastiska priset.

  Kram Sanna

 37. veronica

  Skulle gärna vilja vinna EN SKÖN DAG, då jag skulle ta med min snart 6-åriga (fyller år den 11:e april) på lite egentid och få spendera den med honom. Han älskar att gå på museeum, men med 3 äldre bröder och en (jag) ensamstående mamma är det svårt att få lite egentid.

 38. Lina

  Jag skulle välja ”Morgonstund” eftersom frukosten för mig är det bästa målet på hela dagen. Brukar unna mig goda frukostar på helgerna och skulle gärna vilja lyxa till det och gå till ett hotell och ta en långfrukost där för att börja helgen på bästa möjliga sätt.

 39. Greta Mundt

  Morgonstund! Jag skulle ta min kära vän som jag aldrig hinner träffa då vi båda har fullt upp med jobb, småbarn och hem. Dessutom missade hon hela påsken pga en akut operation så hon behöver lite uppmuntran.

 40. Isabel

  Åh. Skulle verkligen vilja vinna ”en skön dag”. Vi har haft en kämpig period med vår lille son nu ett tag och vi skulle verkligen behöva få komma ut på någon aktivitet. Men eftersom han just nu vägrar andra människor förutom mig och min man skulle det vara perfekt att kunna välja en aktivitet där vi kan ta med honom.

 41. Emma Sjöberg

  En skön dag vill jag och min lilla skrutt vinna! Så vi kan ta en utflykt till ett museum eller liknande vilket jag tyvärr inte jar råd med just nu annars! Håller tummarna !

 42. Ronja

  Jag skulle vilja vinna en god frukost med min sambo! Med en 3,5 åring och en 1 åring blir det inte mycket tid tillsammans för oss just nu. Att få lämna bort kidsen över natten, sova gott, umgås och avsluta med en smarrig frukost i lugn o ro vore så lyxigt!

 43. Kristine

  Med en i familjen arbetslös, en stressad heltidare och en i trotsåldern är det lätt att allt prat handlar om måsten och göranden. En skön dag skulle ge oss tid och möjlighet att fokusera på oss och ge oss nya saker att prata och tänka på. Wow, vilken grej det skulle vara!

 44. Alisa

  Oh vilken tävling! Skulle jag ha turen att vinna skulle de vara kul med ”En skön dag” skulle vilja spendera den med min man! Började jobba efter mammaledig helt i slutet av Januari, har varit kämpigt med mycket sjukdomar så vore kul att Kunna unna oss något! Kram och Glad påsk!

 45. Linda S

  Här kommer en kommentar från en ny besökare! En relativt nybliven tvåbarnsmamma som såååå gärna vill bjuda maken och världens bästa pappa på en Skön dag. För att han stod ut med mina gravidhormoner och är en underbar pappa till hundra procent. Dessutom hinner karln med att driva ett företag OCH ta hand om sin fru 🙂 En klippa helt enkelt. Han har frivilligt anmält sig att städa huset inför påskbjudningen på lördag medans jag tar barnen och åker till deras mormor och morfar. Det är kärlek det <3 håller tummarna! Kram Linda

 46. Thaimorsan - Siranee

  Alla tre haha! Men den sista med ”En skön dag” vore great att vinna då det är lite fler valmöjligheter. En tänka mig en god brunsch eller en pralinkurs. Undrar om det finns fotokurs så att man kan lära sig ta bättre matbilder 🙂

 47. Christina Frisberg

  WOOOW!! Jag tycker att alla 3 verkar roliga, detta är ju en superbra gåva!! 🙂 så vinner jag så får du överraska mig med vilken som 🙂
  Varma vår kramar och Påsk puzzar 🙂

 48. Astrid Blomberg

  Jag skulle välja ”en skön dag” tillsammans med min sambo och vår lilla skruttis. Vi har en bebis på 4 månader hemma och sköna dagar är något man längtar till och något man inte längre tar för givet. Vi skulle kanske välja brunch eller varför inte en pralinkurs. Att unna sig små pärlor i vardagen är välbehövligt för alla och för att man ska orka med det som är mindre roligt. Glad påsk!! 🙂

 49. louise

  Oj oj,alla lika trevliga o efterlängtade.Du får välja.Har levt i en bubbla på tre veckors perioder under ett år av cellgifter o strålning.Har lite svårt att våga ut o känna att jag faktiskt får må bra.Vill fika,bruncha med dom vännerna som hela tiden fanns kvar.Nu ges det en anledning att mötas NU.

 50. Lina

  Jag är gärna med och tävlar om boxen ”Morgonstund” just för att frukost kan vara det absolut godaste man kan äta. Att dessutom få den fixad av någon annan kan ju göra hela dagen! Skulle avnjuta den med min underbara sambo om jag skulle vinna 🙂

 51. Sandra Skogholm

  Jag skulle välja Morgonstund och bjuda med min fina vän jag fick under föräldraledigheten men som jag knappt träffar nuförtiden eftersom båda har fullt upp med jobbcoach barn och hem, jag är dessutom gravid och äter som en häst haha så frukost passar bra!

 52. Carola

  Morgonstund skulle jag vilja vinna!
  Är gravid i v 32 och frukosten känns nästan religiös nuförtiden