På Smällen!

Idag är jag inte gravid

Vad omvänt och konstigt livet kan bli. Idag var dagen jag hade tänkt avslöja för er att jag är gravid.. Eller ja, var gravid. Idag hade jag nämligen gått in i vecka 13. Idag är istället dagen då jag inser att jag slutade vara gravid för två dagar sen…. på operationsbordet på Östra Sjukhuset i Göteborg. Där avslutades min graviditet med bönan som sedan länge var borta. Exakt 3 veckor tog det från det att jag fick veta om att den lilla bönan inte levde, tills att bönan var en ängel i himmeln. Nu ska jag gå vidare i livet och glädjas åt det jag har. En sak har jag insett, att livet är skört. Jag pussar varje dag lite extra på min Lucas och glädjas ännu lite mera över att jag har honom när det här hände.

Jag har nästan slutat blöda helt och hållet. Nu är det bara stygnen som ska läka, sen kan jag lägga det här helt bakom mig. Och kanske kan jag ändå bli tvåbarnsmamma 2015 🙂

20141008-183149-66709103.jpg
Familjebild i botaniska trädgården i söndags, tagen av Sabine Schnell på Makalösa Minnen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Åh så vackert skrivet Emma! <3 Du är svår att inte tycka om jättemycket trots att man aldrig träffats irl! 😉 Håller tummarna och är helt övertygad om att det blir en mini till 2015, jag hoppas vi kan följas åt den kommande gången precis som jag följde dig förra gången. KRAMAR!

  2. Beatrice

    Åh jag håller tummarna att ni får (minst?) ett till barn, även fast det kanske inte blir 2015 så kommer det säkert förr eller senare. När det är meningen.

    KRAM