På Smällen!

Flygresan hit

Flygresan hit har verkligen ingen höjdare. Lucas hade feber från mässlingsvaccinet och eftersom vi åkte hemifrån klockan 4 på natten så fick han aldrig sova ordentligt vilket resulterade i att han matstrejkade hela dagen. Vi försökte med allt vi kunde komma på för att han skulle äta dom stunderna han var vaken, men han vill inte. Han drack iaf lite vatten och ammade och vi lyckades pilla i honom lite grann bröd. På långflyget mellan Portugal och Salvador var han på lite bättre humör och skrattade och skojade, men han åt fortfarande ingenting förutom amning och vatten. När han skulle sova så gick det sådär eftersom det satt en liten flicka, cirka 2 år, bakom oss som skrek till lite då och då under hela flygresan. Och varje gång blev Lucas jätterädd och började gråta…. 🙁 men efter mycket om och men fick han iaf sova i nästan 3 timmar i streck.

20131230-103032.jpg

Jair och jag packade hela dagen och natten i lördags innan vi skulle åka. Det var så intensivt att vi bara hann sova i en timme innan vi skulle åka klockan 4. Jag var supertrött och somnade på flygplatsen med Lucas i bärselen.

20131230-180317.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Måste fråga vad är det Lucas sover i på planet? Är det något man måste för boka som finna på planer eller är det något ni hade med er? Flög nämligen också med vår 9 mån kille för ett tag sedan o sör fanns inget sånt. Visserligen så hade vi ”vanliga” platser inre dom längst fram! Tacksam för svar!
  Kram Sara

 2. Marie Alvas mamma

  Skönt att läsa att ni kommit fram. Lucas är nog snart pigg igen. Han kommer nog att älska o leka i sanden tror jag. Ser fram emot o få följa er resa här på bloggen. Kram

 3. Lotta

  Usch för jobbig flygresa! Har du några bra tips så här i efterhand? Nått ni saknade? Vad är det för blått Lucas sover i, är det i flyget?