Nettan

Julbord på Tanumstrand

Julbordet på Tanumstrand var verkligen något utöver det vanliga, är otroligt kräsen men dom överträffade mina förväntningar flera gånger om!

Det inleddes med ett glas bubbel i lobbyn på hotellet, fanns glögg för den som önskade det lite mer traditionsenliga alternativet 😉

Efter att ha sippar på lite bubbel och kommit i stämning för julbord så fick vi vårt bord inne i restaurangen, precis intill en magiskt vacker julgran som förhöjde hela stämningen.

Servitören kom ut och presenterade upplägget, som är lite annorlunda men helt i min smak! Vid bordet blev vi serverade 4-sorters sill, potatis, smör, bröd och det bästa var såklart skaldjuren. Havskräftor, musslor och räkor, till det en god aioli. Jag älskade kräftsillen, så god! Sen åt jag mig i princip mätt på musslor och havskräftor 😉

Julbord på Tanumstrand

Julbord på Tanumstrand

Givetvis fanns det även en mer traditionsenlig julbuffé också, så när man kände sig klar med skaldjur och sill så kunde man gå på buffén. Detta gjorde att det knappt var någon kö då alla kom vid olika tillfällen, tror servitören sa att det var drygt 300 gäster och 1 buffé, såg aldrig skymten av kö eller den tyvärr vanliga hetsen vid julbord.

Julbord på tanumstrand

Något som utöver mindre köer var bra med detta upplägg var som servitören sa att det blir minskat svinn, lättare för köket att beräkna. Superbra tycker jag! Och dessutom så känns det så mycket lyxigare!

Dessertbordet var fullt av godsaker, lätt att ta lite för mycket 😉

Vi avslutade kvällen i lobbybaren där det var livemusik och ett härligt avslut på kvällen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.