Nettan

Samtalet man inte vill få….

Var och lämnade bilden på verkstaden idag,  i någon förhoppning om att det skulle gå hyfsat smidigt och inte bli allt för dyrt. Ett antal tusenlappar var vi beredda på.

Vår automatlåda som strulat, och en varningslampa som indikerar på kopplingen.  Vi kände igen felet då bilen var inlämnad för 5 år sedan med samma problem.  Då löste det sig smidigt genom att alla bilar av samma modell reparerades genom ett garantijobb då de konstaterat ett fabrikationsfel.

Ingen garanti kvar på det garantijobbet vad jag fått fram, och nu visade det sig vara precis samma fel plus kopplingen som behövde bytas. Bara reservdelar skulle kosta mer än bilen är värd fick jag som besked per telefon bara någon timme efter att jag åkt från verkstaden….

Så nu är det väl bara till att börja kika efter ny bil,  inte riktigt vad vi hade planerat…  Tajmingen är minst sagt dålig då det är 5 veckor kvar tills bebis är beräknad att födas. Fotbollsmatcher i grannkommuner varje helg,  dansuppvisningar, genrep m.m. är det nu i Maj också. Förutom de vanliga aktiviteterna då.

Ska köpa busskort till barnen imorgon,  så får de åka buss till skolan. Och funderar seriöst på att köpa en cykel till Magnus!

Jag skonar er från en bild på bilen,  jag lyckligt ovetande om att det är kommunalt som gäller ett tag framöver 😉

1040291

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.