Nettan

Det var på tiden!

Alltså det här med handväskor,  nu kommer vi till väldigt materiella saker 😉

Förr, för många år sedan så köpte jag ny handväska en gång i månaden.  Älskade verkligen nya handväskor och hade alla dess storlekar och modeller som gick att matcha efter kläder,  stil, humör,  ja allt.

Men så var det det nåt som hände för drygt 10 år sedan, kombination av att man jämnt gick runt med skötväska, som visserligen byttes ut då och då och att jag hade börjat få problem med min nacke som gjorde att jag fick väldigt ont av att bära handväska.

Har köpt ytterst få de senaste 10 åren, kan nog räkna de på min ena hand.  Men de har slitits ut eller är för stora, kan fortfarande inte bära runt på en för stor och tung väska pga nacken.

Men efter att ha släpat runt på en ca 15 år gammal Björn Borg väska nu det senaste åren,  perfekt storlek nämligen. Liten så jag inte kan packa i för mycket 😉 Så har jag fått nog. Dottern också för den delen,  riktig mode katastrof kallar hon mig när det kommer till väskor 😉

Så för mig var det riktigt stort då jag förra helgen slog till på en ny väska!  Gick förbi en väskbutik och bestämde att nu är det dags! Valet föll för en svart,  lagom stor,  kanske lite för tung men snygg. Använder den ju ändå inte dagligen.

Alltså här snackar vi ren materiell lycka! 🙂

Och dottern,  hon kallar det inte för en modekatastrof längre 😉 Sen vet jag alvarligt talat inte vad som är mest inne när det kommer till just väskor längre, tappade det som sagt helt för 10 år sedan.  Men jag älskar fortfarande väskor,  så nu ska jag se till att hålla mig lite bättre uppdaterad och iallafall köpa ny en gång om året, eller kanske två?

Svårt att fota svart dock…. Kanske vågar mig på att lägga upp en ”före” bild på min gamla trotjänare från Björn Borg 😉

DSC_1356

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.