Nettan

Ryggen har gett upp

Inte nog med att förvärkarna har ökat på sista dagarna,  nu har även ryggen gett upp… Eller vet inte om det är revbenen hela vägen runt kanske,  hat ju haft ont framtill i revbenen då bebis sparkar och de förmodligen håller på att töjas ut just nu. Min BM trodde det kunde vara så att nu när bebisen vuxit lite mer och verkligen fyller ut hela magen så kan revbenen töjas ut och pga sparkar från bebis så kan man få som blåmärken på revbenen.

Inatt sov jag jättedåligt,  var väldigt tacksam att just idag skulle Magnus ta barnen till skolan så då kunde jag ta sovmorgon.

Först var det kraftiga förvärkar,  sen somnade jag till för att vakna upp i panik över att revbenen gjorde så ont. Fick väcka Magnus och be om hjälp med att värma vetekudde samt Alvedon.

Har känts ok under dagen,  men nu under kvällen så har det kommit tillbaka igen….  Just nu halvligger jag på soffan,  enda sättet som känns någorlunda ok. Tagit en Alvedon som jag hoppas ska hjälpa.  Passar på att bara ligga här nu då resten av familjen är iväg på aktiviteter.

Mycket gnäll, men jag kan inte ens tänka klart då värken tar över allt!

Hoppas det är bättre med er!

Bjuder på en bild från i måndags,  då var det lite bättre iallafall 🙂

1040451

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.