Nettan

Mathems barnkasse

Den här veckan har vi gjort det lite enklare för oss i vardagen, passar extra bra då Magnus jobbar mycket kväll just den här veckan och jag har hand om allt här hemma.

Vi har beställt hem Mathems barnkasse, bara det att slippa åka och handla är ju sån lyx. Vi bor dessutom 3 trappor upp utan hiss, så för gravida mig så är det helt underbart att få allt levererat innanför dörren.

Valde mellan barnkassen och deras vanliga kasse, men just den här veckan kändes barnkassen lite mer lockande för att passa just barnen i familjen. Det är 5 färdigkomponerade middagar för 4 personer, i princip alla ingredienser och tydliga recept medföljer. Så smidigt! Det man kan behöva ha hemma är ex kryddor och basvaror som mjöl, ströbröd, smör, olja och liknande.

De har en ekologisk kasse också, de valde vi inte men ändå så var majoriteten av innehållet i kassarna ekologiskt. Stort plus för det! Bra råvaror som ex. Svenskt kött och kyckling.

Vi har haft Mathems kassar vid ett par tillfällen tidigare, även andra färdiga matkassar också. Mathems gillar jag lite mera då deras service och flexibla leveranstider tilltalar mig. Dessutom kan man ju plussa på med andra varor man behöver ha med till samma beställning. Så brukar vi som sagt köra på det ca varannan vecka under en period, sen har vi massor av nya idéer och inspiration till vardagsmatlagningen. När vi känner att inspirationen tryter så kör vi igång igen.

Har ni testat några färdiga matkassar, vad tycker ni i så fall om dom?

Mathem

 

Vår första middag från kassen blev panerad sej med hemmagjord currydipp, potatis och herr kuvert. Måltiden gick hem hos alla i familjen, även fast det var väldigt generöst med fiskfiléer så åts det med så god aptit att nästan allt gick åt. Och då kan tilläggas att sonen är väldigt skeptisk till fisk annars.

 

Mathems barnkasse mathems barkasse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.