Nettan

Godmorgon måndag!

Lugn start på morgonen idag, allt flöt på och vi kom i god tid till skolan. Sen kom den stora skillnaden mot en vanlig måndags morgon, jag åkte hem igen efter att ha lämnat barnen. Just idag börjar min graviditetspenning på riktigt, även om sista arbetsdagen var i onsdags.

Än så länge känns det bra, mitt jobb är alldeles för tungt och fysiskt påfrestande, så med tanke på det är det jätteskönt att jag inte ska jobba mer. Men vad ska jag nu göra på dagarna? Innan har veckorna gått så snabbt, frågan är hur det kommer kännas efter 1-2 veckor hemma? Det är ju skillnad sen när bebis har kommit, men nu när jag är själv hemma om dagarna och dessutom behöver vila för att inte förvärkarna ska bli värre så är ju risken att det kommer gå lite segt.

På Torsdag får jag iallafall besök av en vän och hennes dotter som snart fyller år. Sen blir det väl just lite sånt som man får ägna tiden åt, passa på att träffa vänner som jobbar över en lunch, andra lediga vänner över någon fika eller långsam promenad. Sånt som annars inte alltid finns tid för, så det är ju perfekt att kunna passa på nu. Samt fixa lite hemma, skönt då att vara ledig om dagarna för jag kan bara göra lite åt gången.

Lite fler inlägg här kommer det nog bli, ofta har jag så mycket som jag skulle vilja skriva om men tiden räcker inte till.

Sen ska jag lägga mer tid på mig själv, tänkte börja med att kika igenom innehållet i förra månadens(!) Glossy box. Har liksom inte riktigt haft tid innan… 😉

P1040164

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.