Nettan

Resa med barn

Vet inte hur era barn är men mina barn har alltid gillat att ha sin egen väska när vi ska resa bort, de har fått packa en del själva och tar (oftast) stolt ansvar för sin egen packning.

En varsin kabinväska i barnmodell har varit toppen att ha, de packas i väskorna när vi ska iväg på charterresor, till landet,  weekendresor eller om barnen bara ska sova borta en natt. De används flitigt!

Vi startade med en väldigt liten variant av väska med hjul på när barnen var 1-2 år, dom såg ju vad vi hade för typ av resväska och ville ha likadant. Sedan har vi bytt upp till större vartefter barnen har vuxit.

För något år sedan så fick Hampus en jättefin väska från Pick & Pack, riktigt bra hjul på väskan som gör att den rullar lätt över de flesta typer av underlag vilket jag tycker är viktigt så barnen verkligen kan ta hand om sin egen väska.

Såg nu att de kommit många fina tillbehör och i fler mönster, älskar verkligen det här märket! Funderar nu på att komplettera med matchande ryggsäck och necessär till Hampus födelsedag.

Den här väskan har han nu, kommer som sagt från Pick & Pack

pp-monster-trolley

 

Den finns även i Rosa och svart med grodor, så söta!

pp1101-11  pp1101-01

 

Såg nu att den även finns matchande ryggsäck i lite mindre modell, passar lika bra på resan som till skogsutflykterna i skolan. Hittade den HÄR för endast 249:-!

pp1102-01

 

Den fans även i gulliga grodmönster 🙂 Svart eller rosa bakgrund

pp901-01  pp901-11

 

Och så har vi ju de sötaste necessärerna! Hittade ingen som matchar den svarta monsterväskan men den rosa grodnecessären skulle nog sonen gilla 🙂 Hittade den HÄR för endast 149:-, vet ju hur bra kvalitet det är!

pp1126-01 pp1126-11

Sen för att göra presenterna lite roligare så kan man ju passa på att fylla ex necessärern med lite roliga produkter som blir sonens egna. Han gillar ex Bamse serien från apoteket med tvål, läppsyl, bodylotion. Ryggsäcken kan man fylla med termos/vattenflaska, matlåda, sittunderlag, solglasögon m.m. Eller några paket fotbollskort 😉

Brukar ni låta barnen ha egna väskor när ni ska ut och resa?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.