Nettan

Helgens middagar

Hungrig och funderar över helgens middagar, fredagsmiddag ska vara gott men gå snabbt då vi är på dansskolan under eftermiddagen och kommer hem sent.

Lördag är det Mellofinalen,  då vill vi äta nåt extra gott och barnen har önskemål om att ha ballonger, serpentiner och helt enkelt göra det lite extra festligt.  Vår tradition när vi varit hemma och det är Mello så är det plockmat som gäller.  Allt från charkuterier,  nyfriterade vårrullar,  brushetta, kräfsnittar, oliver m.m.

På lördag ska vi in till stan på förmiddagen för att se förhandsvisning av Kung Fu Panda 3, det är redan kl.11 och sen efter bion har vi inga planer så då ska vi nog hem och ställa oss i köket. Barnen tycker det är jätteroligt att vara med och fixa, funderar på om de ska få göra lite egna friterade kycklingbitar som vi kan dippa i hemmagjord majonnäs med curry i. Passar perfekt som plockmat. Grönssaksstavar är också perfekt att låta barnen fixa.

Har ni tips på snabblagad men ändå god fredagsmiddag?  Står verkligen stilla i mitt huvud…  Slutar väl med en pizza annars som vi plockar upp på väg hem från dansskolan 😉

Tänkte ev ta fram glassmaskinen så barnen får göra lite glass till dessert någon av dagarna iallafall.

Kikade igenom bilder från helgens kryssning med Silja Symphony,  så god mat vi fick ombord!  Var då hungern kom krypandes och jag kom på att vi inte har några middagsplaner för kommande dagar.

Visst ser det gott ut!

1030546 1030793

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.