Nettan

Fixa, städa, sortera

Fick hem två stora Ikea kassar igår med bebiskläder, så idag var det dags att gå igenom allt, sortera och göra plats.

Idag har vi avsatt tid till att fixa med sånt tråkigt måste, som städa ur hela klädkammaren, sortera och fixa. Inte jättekul men välbehövligt ibland.

Vi fick som sagt hem en massa kläder igår av vänner, så gick igenom det och sorterade även upp de lilla vi har kvar från Jennifer och Hampus.
Har i princip gjort oss av med allt, men lite i just strl.50/56 fanns kvar.
Även någon kasse med kläder i 74/80.

Så efter att ha tömt hela klädkammaren, rensat och sorterat där så ska nu bebiskläder in där. Och de mesta som legat uppe på hyllorna i klädkammaren åkte i soporna. Magnus fick gå ett par vändor med sopor, så skönt att bli av med en massa onödigt!

Snart kommer dessutom Magnus hem med vaggan och sängkläder, så ska väl ta och kika igenom det direkt innan vi ger upp för kvällen.

Imorgon blir det istället shopping i Täby Centrum, Jennifer har en kompis som ska sova över och lek för Hampus på dagen. Nu är jag less på att vara hemma 😉

Ett steg närmare att känna oss ”klara” innan bebis kommer!

Älskar min Odd Molly kofta som passar perfekt till en växande mage, fortfarande svårt att hitta snygga mammakläder som sitter bra. Jag är för liten för dom har jag insett, men vanliga kläder blir för tight….

DSC_1020

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.