Nettan

Gravid vattengympa

Idag var det dags för mitt andra besök på vattengympan för gravida, med 32 grader varmt vatten så är det gaska så skönt att träna faktiskt.
45 minuter som känns helt underbart då det går att röra sig helt obehindrat, vilket jag inte kan påstå att jag annars känner 😉
Nackdelen, jag får galet mycket sammandragningar efter vattengympan…. Något bättre idag iallafall än förra veckan, men då hade jag haft det väldigt tungt på jobbet innan.

Går ni på någon bassängträning eller annan typ av träning för gravida? Skulle gärna vilja få lite koll på vad det finns för utbud. Känner att jag har jättedålig koll just nu faktiskt.
När jag väntade Hampus så var bassängträning det bästa, hade även då mycket problem med foglossning. Så jag gick på bassängträning hos sjukgymnasten 2 gånger i veckan och under en period även på bassängträning som en barnmorska från BB Stockholm höll i på Danderyds sjukhus.
Just nu känns det lagom med en gång i veckan, men från och med April så kommer jag vara hemma på heltid och skulle gärna vilja hitta något mer skonsamt sätt att träna på.

DSC_0988

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.