Nettan

Energi

Behöver mer energi! Så slut under eftermiddagarna, ska bli skönt att komma till barnmorskan på onsdag och kolla upp blodvärde, järn och blodtryck. Verkar som om jag haft bra värden gällande järn, men är trött och väldigt mycket yrsel pga lågt blodtryck.

Lyckades iallafall komma ifrån jobbet på utsatt tid idag, så skönt! De där sista 50 minutrarna har nämligen varit näst intill en plåga senaste veckorna. Vi äter väldigt sen lunch och har rast ca.12.50-13.30 sen jobbar jag normalt sett till 14.30. Men då man satt sig ned och börjat koppla av så kommer värken i magen smygande och när det väl är dags att sätta igång att jobba sista timmen så kommer sammandragningarna och hugg i magen med jämna mellanrum. Ibland nästan ihållande i 1h…

När jag kom hem idag så blev det sängen direkt, både trött och ont. Låg kvar i nästan 3h! Sen var det dags att hämta Hampus hos en kompis.
Jennifer låg även hon och vilade, hämtade upp henne på väg hem från jobbet. Hon såg trött ut och klagade på att hon frös. Kollade tempen straxt innan läggdags, 37,9 visade termometern. Var ju drygt 2 veckor sen hon var sjuk sist, så klart det är dags igen….

Som sagt, vi behöver lite energi här hemma! Sol och D-vitamin!

IMG_20160207_133312

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.