Nettan

Vardagen igång, och med otur…

Vilken start på veckan,  det har gått i ett… Ikväll hade jag en del att beta av men fick avboka vissa saker då jag var helt slut. Så jag placerade mig i soffan,  lite gjort på datorn varvat med lite tv spel med Hampus 😉

Jennifer var iväg på terminens första gitarrlektion, och nu kommer alla aktiviteter börja rulla igång.

Känner av sammandragningar när jag jobbar,  mer för varje dag och då har det ändå bara gått tre dagar sen semestern…  Idag kunde jag knappt gå mot slutet av arbetsdagen, men envis som jag är så körde jag på tills arbetsdagen var över.  Pratat med barnmorskan idag och fått en läkartid nästa vecka,  och lovat mig själv att känna efter och stanna hemma om det gör så ont som det gjorde idag.

Och som om det inte räcker så fick jag en kartong på ett par kilo fallande mot huvudet idag,  med vass kant mitt på ögonlocket och sen en smäll på tinningen…  Var ganska så yr efter det… Men mest tacksam att det inte gick hål, för det var nog inte långt ifrån. Då hade det blivit akuten direkt för att sy/tejpa. Lyckades kyla direkt så verkar slippa blåtira, bara röd och lite svullen nu plus ett märke där kanten kom.

Inte min dag helt enkelt.

Ska ta fram en skål fruktsallad och se om jag kan hitta någon bra film att titta på!

IMG_20160111_213310

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.