Nettan

Första arbetsdagen efter julledigt

3 veckors ledighet och så ringer kl.7.15 i morse, inte så tidigt kanske vissa tycker men för mig är det tidigt! De få gånger vi ställt klocka nu under jullovet så har vi ställt klockan på ca.9-9.30, annars  har vi sovit tills vi vaknat. Vi är mer kvällsmänniskor än morgonpigga i den här familjen 😉

Det var tungt på jobbet idag, kändes bra till en början, faktiskt över förväntan men gick snabbt utför. Fick ta ministeg för att ens kunna gå pga foglossningen… Men nu har jag ställt in mig på 1 vecka i taget, det ska gå. Vill inte sitta hemma med foglossning och vänta ut tiden till BF, blir rastlös bara av tanken 😉

Hemma sen någon timme iallafall, kunde inte vart mer välbehövligt. Ett möte avklarat också på telefon som var väldigt viktigt, skönt att det blev klart så mitt ärende till Trafikskadenämnden kan bli klart och inskickat. Nu är det bara att invänta beslut, kanske lagom till sommaren om vi har tur. Handläggningstiden innan jul var ca.5 månader.

Snart dags för middag och sen ska det bli fruktsallad hade jag tänkt, ladda upp med vitaminer nu när man börjar träffa massa folk igen 😉 Var förkyld i princip hela hösten, äntligen blivit av med förkylningen nästan helt och hållet så orkar inte med att det blir värre nu igen då skola och jobb dragit igång igen.

I helgen när vi hade gäster bjöd vi också på frukt, som komplement till ostbricka efter middagen. Jag äter ju inte ost… Bästa desserten om ni frågar mig, älskar frukt!

IMG_20160111_170549

1030024

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.