Nettan

Gravid V.19

Tyckte precis att jag gjorde inlägget när jag gick in i V.18 och helt plötsligt har det gått ytterligare en vecka!

Ungefär samma status som förra veckan,  något mindre ont då jag varit hemma och vilat men efter minsta ansträngning så hugger det till i bäckenet och ischias. Kvällstid så är det mycket sammandragningar redan nu som känns, inte jätteont gör det men de känns. Sen verkar även någon nerv ligga i kläm på höger sida, men inte haft jätteproblem av det annat än att det är obehagligt till och från.

UL på måndag och sen ska jag ringa min barnmorska för att boka in nästa kontroll som ska ske runt V.25. Så min tanke är att jag fortsätter vila och ta det lugnt,  så tar jag upp det per telefon nästa vecka då jag ändå ska höra av mig. Såvida det inte blir värre förstås!

Har ju ett väldigt tungt och fysisk krävande jobb, så antar att det helt enkelt är så att jag behövde vila. Ledig nu fram till 11 Januari,  hoppas att det blivit bättre då så jag kan gå tillbaka till jobbet som vanligt.  Fasar för att gå hemma länge under graviditeten,  var sjukskriven nästan hela förra graviditeten och tiden gick så sakta!  Hade både foglossning från ca. V.10 och mycket sammandragningar  från V.20 då.

Ska se om vi kan få till ny magbild imorgon 🙂

Screenshot_2015-12-29-10-08-13

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.