Nettan

Vår jul, uppesittarkväll 2015

Tänkte berätta lite om vår jul, inte haft tid med det innan då fokus varit att bara umgås med familjen och ta det lugnt.  Så lugnt det går under jul 😉

Vi startade med vår första lediga dag den 23/12, en shoppingrunda i Täby C skulle inleda dagen med inköp av de sista julklapparna.  Jag hängde med så barnen fick köpa en julklapp till Magnus men sen gick jag hem till min mormor som bor precis bredvid så jag kunde vila mig lite, hemma från jobbet pga foglossning och ont i magen…

Min mormor hörde av sig redan under morgonen och frågade om hon fick bjuda oss på lunch,  och det tackar man ju inte nej till.  Även min mamma kom förbi,  så det blev en spontan, jättetrevlig jullunch som vi verkligen uppskattade. Lax och potatisgratäng,  sedan dessertbord med nygjord äppelpaj och vaniljsås samt chokladtårta.  Så gott!

DSC_0792 DSC_0793

Väl hemma så var det städning som stod på schemat,  själv kunde jag inte göra så mycket men fick ihop lite nybakad kavring till julbordet.  Vi fick upp granen (fick bli plastgran då vi inte haft tid att skaffa en riktig)  och klädde granen, plockade fram lite tomtar,  sen beställde vi en familjepizza lagom till Bingolottos uppesittarkväll började.

1020641

Sen vart det bingospel och julklappsinslagning om vart annat,  vi låg lite efter med julklapparna om man säger så 😉 Griljerade även julskinka och provsmaka julgodiset.

Trötta men nöjda kom vi i säng fram emot kl.02, varje år säger vi att vi ska vara ute i god tid….

1020647 IMG_20151227_132210

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.