Nettan

Att få det där lilla extra

Att få det där lilla extra, det är så underbart!  Eller lilla är väl inte rätta ordet 😉 När vi checkade in på Skepparholmen SPA så hade Diana och Jenny gjort just det där lilla extra för oss gäster.  Vilken känsla när man kommer in på rummet och möts av detta!

IMG_20151122_135416

Bikini från Scampi, så snygga! Nattlinne och stay ups till middags outfiten från Hunkemöller. Helt underbart sköna kläder till yogapasset från Hangmatta, kommer att bo i mina byxor varenda hemmakväll i vinter! Även ett lyxigt kitt från c/o Gerd, ekologiska hudvårdsprodukter.

P1020360

P1020361

 

På nattduksbordet så hittade vi ett exemplar av magasinet Daisy, underbart doftljus från Klockargårdens och himmelsk choklad från Chokladfabriken och en svalkande Skärgårdslager

Verkligen en riktig överraskning när vi kom in på rummet, eller ska man kalla det hytten då vi faktiskt bodde på en husbåt?

Vi skyndade oss att byta om till bikini och över den blev det de nya yogakläderna, redo för att spendera hela eftermiddagen på spa!.

 

IMG_20151122_110505

 

Packa lätt, så löd instruktionerna. Tror ni att någon av oss packade lätt? 😉 Så här såg min packning ut när jag begav mig hemifrån i söndags, använde inte ens hälften.

Vill ni se fler bilder från mig och de andra bloggarna så kan ni kika in på Instagram under #bloggarnapåspa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.