Nettan

Spa, bästa avslutningen på helgen!

Nu när hösten är på ingång så känner jag verkligen i hela kroppen att jag behöver tänka på mig själv, koppla av, kanske en massage och bara lite egentid. Fick ett litet smakprov på spa när jag var på spa här om veckan, men snart är det dags för en riktigt spaweekend, som jag längtar!

Tänk er själva, ett härligt tjejgäng, spa, yoga, god mat, mysiga omgivningar, en massa prat, skratt och avkoppling. helt underbart!

Skepparholmen som ligger i Nacka straxt utanför Stockholm  har söndagsspecial några gånger nu i höst, helt perfekt om ni frågar mig. Hela helgen ledig med familjen, sedan när helgen närmar sig sitt slut, ja då är det dags att checka in på Skepparholmens spa och njuta ett dygn till av ledighet.

Pool med havsutsikt

Det ser ut som om det blir yoga eller någon liknande aktivitet, bad i de otroligt härliga poolerna, en utomhuspool som är tempererad vilket verkar riktigt härligt om det är en fin höstdag, Lite häng och härliga samtal och skratt i den mysiga relaxavdelningen. Hoppas på tunt snötäcke, klarblå himmel och nollgradigt i luften, om poolen nu är uppvärmd som de lovar på hemsidan vill säga  😉

Blogg

Sen den angenäma beslutsångesten, vilken spabehandling ska jag välja…. Ja, jobbigare beslut kan man ju ha 😉

Decleor

Vad jag förstått så är maten riktigt bra och rummen ser riktigt fina ut. Verkligen upplagt för ett lyxigt dygn på spa och en liten förlängning av helgen, vem vill inte passa på att få lyxa till det med det?

Har ni möjlighet att komma iväg en av helgerna de erbjuder deras söndagsspecial, så passa på! Tycker att det verkar otroligt prisvärt också, vilket är ett extra plus.

Har ni besökt Skepparholmen? Ni får gärna tipsa om vilken behandling jag bara inte får missa, som sagt lite beslutsångest här 😉 Eller om ni har något annat tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.