Nettan

Orolig mamma…

Min lilla tjej har verkligen haft otur det här året, nu är hon inne på akuten igen… Vet inte hur många vändor det varit senaste året, njurbäckeninflammation och kraftiga stukningar av handleder och fötter….

Nu är det högerhanden igen, med kraftig värk precis vid båtbenet. Vet att just båtbenet är väldigt svårt att se på röntgen,  hoppas såklart att det inte är någon spricka eller brutet men även om röntgen inte visar något idag så kan man ju inte vara riktigt säker…  Har för mig det syns bäst först efter ett par dagar,  iallafall det jag fick lära mig när vi bodde i Åre och det skedde en del handskador.

Jobbigt att sitta här hemma och bara vänta, ovant då det alltid brukar vara jag som får åka till läkaren m.m. då Magnus antingen jobbar eller är den som stannar hemma med det andra barnet då det bara är jag som haft körkort tills nyligen.

Vet iallafall att de snabbt fick komma till röntgen,  utan att behöva träffa läkare innan så det kortade ned tiden lite. Hon har fått i sig rejäl dos av Alvedon,  ville inte ha hemma men var nog bra att hon fick där då de böjer, vrider och vänder en del på handen på röntgen.

Nu sitter de sen en timme tillbaka på akuten igen och inväntar att få träffa läkare och få veta röntgensvar.

DSC_0201

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.