Nettan

Att få till den perfekta frisyren

Det här med att fixa håret är inte riktigt min grej, eller egentligen tycker jag verkligen om att ha fixat hår men är så otroligt dålig på att göra sjyssta frisyrer… Nu har jag äntligen hittat en produkt som kommer perfekt till hjälp när man vill fixa till håret lite snabbt och ha en frisyr som ändå håller och ser snygg ut hela dagen.

Det är en Philips varmluftsborste som tillhör en hårvårdsserie säljs enbart på MediaMarkt!

Jag passade på att testa den när jag skulle bort en kväll förra veckan, gick på några minuter och resultatet satt till och med i när jag vaknade morgonen efter! Borsten har flera funktioner, vilket gillas av mig.  Man kan både föna håret och styla det samtidigt, super smidigt!

Borsten har en keramisk keratinbeläggning, vilket skyddar håret så du torkar och stylar håret på ett skonsamt sätt. Jätteviktigt tycker jag då jag tycker att en vanlig hårfön lätt sliter på håret. Man kan välja på olika steg av värme för att på skonsammaste sättet styla håret.

Ett till stort plus, nästan 2 meter lång sladd, hur bra är inte det när man kanske inte alltid har en elkontakt i direkt närhet av en spegel 🙂

P1010919

P1010923  P1010928

 

Brukar annars använda en locktång de gånger jag fixar håret, då blev det ju såklart väldigt lockigt. Men nu fick jag till den där frisyren med lite ”vågigt” nedtill, sådär lagom tillfixat som frisören brukar göra. Måste nog testa att fixa håret lite oftare, är ju kul när man har bra produkter!

Kanske ska öva lite på dottern först 😉 Alltid lättare att fixa frisyren på andra än på mig själv tycker jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.