Nettan

En sjukling här hemma…

Då var det höst då… Jennifer kom hem efter lunch igår med halsont, jättetrött och ledsen för att hon inte fått ringa hem tidigare…

Får se om jag skriver mer om det senare, just nu inte alls nöjd över situationen i skolan för Jennifer. Vi som varit så otroligt nöjda ända sen hon började förskoleklass med Montessori inriktning men nu har de gjort om från åk.4 så nu har de backat ett rejält steg och jobbar med samma arbeten som de blev klara med för 1-2 år sedan! Så missnöjd över det plus att vi igår fick en gråtande tjej hem för att hon inte fick ringa hem efter lunch, utan fick vänta till efter lunchrasten för att hon inte hade egen mobil, Inte okej!!!

Hon har varit riktigt hängig med halsont, men ingen feber eller andra förkylningssymptom, vet inte om det kan vara halsfluss kanske. När hon beskriver hur hon har ont så låter det som halsfluss, men då borde hon väl ändå ha feber? Som sagt inga andra förkylningssymptom,  så långt lutar det åt halsfluss. Hon har svårt att äta och dricka, får i sig lite om det är tillräckligt kallt eller varmt men ingenting sakar gott… Försöker erbjuda allt jag kommer på som kan vara skonsamt för halsen, men får bara ett Nej tillbaka. Iallafall fått i henne någon kopp te, varmakoppen, smoothie och nu precis 2 skivor konserverad ananas.

Hon ser lite febrig ut på kinderna, brukar alltid bli rödrosig om kinderna när hon har feber och jag brukar se det direkt utan att ens behöva ta tempen. Men termometern visar 36,4!

Hon har legat nerbäddad i soffan hela dagen, netflix går varmt på tv och jag har balkongdörren öppen så vi får in frisk luft och förhoppningsvis blir av med lite baciller 😉 Nu börjar hon bli lite less, men ingen ork för att göra något annat. Ska se om jag kan leta upp någon bok som hon ännu inte har läst ut. Magnus var runt på skolan i morse och letade efter hennes lärare för att ta hem lite skolböcker men läraren verkade inte finnas på plats… Får göra ett nytt försök imorgon!

Jag hoppas att det är något snabbt övergående och att vi andra  familjen inte blir smittade!

DSC_0185

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.