Nettan

Vardagslyx när den är som bäst!

Igår hade jag en date med min man, middag, champagne och standup, en helkväll i stan helt barnfria. Var länge sen vi kom iväg nu helt själva, senaste tiden när vi kommit iväg och haft barnvakt så har det varit för att vi ska göra saker, inte alls tråkiga saker men just det där att komma iväg bara vi två och hinna sitta i lugn och ro och prata var väldigt länge sedan.

Vi hade biljetter till Jesper Rönndahls standup show Bildbevis, jag hade inte alls så bra koll på Jesper Rönndahl innan men han var så bra. Har ni möjlighet att gå på hans show Bildbevis så rekommenderar jag er verkligen att gå dit, skrattade rakt igenom i 90 minuter 🙂  Ni hittar hans turnéplan HÄR

Platsen för showen var på Rival, en riktig favorit, så vi inledde med middag i deras mysiga restaurang. Vi hade dock inte bokat bord då vi inte visste när vi skulle komma så vi räknade med att få ta något enklare ur barnmenyn, så jag hade ätit lite innan jag åkte. Nu fanns det några lediga bord i restaurangen så vi slog oss ned och hade faktiskt gott om tid på oss. Magnus som jobbat hela dagen valde vildand men jag tog en Toast Skagen som jag vet sen tidigare är otroligt god där. Jag blev inte besviken, så gott! Självklart blev det champagne till, perfekta kombon.

P1010932

Vi fick plats i de mysiga sofforna som de har i ena delen av restaurangen, här sitter man väldigt avskiljt samtidigt som man har perfekt uppsyn över hela restaurangen.

P1010938

Underbart god toast skagen!

Efter att ha ätit färdigt och hunnit med en cappuccino så beställde jag in ett glas Champagne till och Magnus en öl, på Rival så får man faktiskt ta med sig dryck in i salongen på de flesta föreställningarna. Lite extra lyx faktiskt!

Vi hade bra platser och hann bara sitta ned i några minuter innan det startade, och som jag skrev innan så skrattade vi från början till slut i 90 minuter 🙂 Så bra!

DSC_0142

Showen var slut redan kl.21 så vi passade på att gå upp till baren och faktiskt ta ett glas till innan vi åkte hemåt. Beställde in en drink som jag tyckte lät spännande och utan en massa starksprit i som inte riktigt är min grej. Visade sig vara den helt perfekta drinken, enligt mig 😉 Påminde mycket om Mojito men med Champagne i! Magnus fick nöja sig med en alkoholfri öl faktiskt, någon behövde ju köra baren till skolan 😉

P1010941  P1010946

En supertrevlig kväll på alla sätt, vilken lyx att få koma iväg så här en torsdag! På nåt sätt så känner jag att jag uppskattar såna här kvällar ännu mera när det är just en vardag, för man slipper en kväll av den vanliga vardagen. Riktigt tur att vi har barnvakt som kan ställa upp som gör det möjligt att ta sig iväg på vardagar ibland

Vi åkte hemåt vid 23-tiden, alldeles lagom för att sen ta oss upp kl.7 i morse.

 

Har ni inte besökt Hotel Rival tidigare så kan jag varmt rekommendera ett besök, antingen för en drink i någon av barerna, middag i restaurangen eller för en weekend på hotellet. Det ligger mitt på Mariatorget i Stockholm, så väldigt centralt läge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.