Nettan

Loppi BlogBag tema höstkids

Fick hem en underbar Loppi BlogBag höstkids, riktigt bra produkter måste jag säga!

IMG_20150921_180758

Kvällsläsning för sonen med Super Charlie, ska bli roligt att läsa!

ColdZyme som jag länge velat testa då jag hört och läst så mycket positivt om den, som tur var ännu inte varit i behov av att testa den men om vi känner av minsta symptom av förkylning så lovar jag att berätta mer om den faktiskt hjälper. Sprayen reducerar risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar dosering i ett tidigt stadium av själva förkylningen. Hur bra låter inte det?

Kids Zoo som redan är en favorit hos min son med deras vitamintabletter, nu med en ny tablett med kalk och D-vitamin. D-vitamin som vi skandinaver behöver extra av nu under höst och vinter.

Goda produkter från Santa Maria, hann testa såsen på flaskan redan igår och fick ett mycket bra betyg av hela familjen 🙂 Ni hittar receptet HÄR

Alcogel från CCS, perfekt att ha i handväskan nu i höst när man ska ut i stora folksamlingar, i centrum m.m. Brukar ha med mig just någon sån typ av liten flaska då om man ex ska sätta sig och äta eller liknande, känns bra tycker jag då att kunna ta lite alcogel för att minska risken för att få i sig bakterier som är på händerna.

Sedan skulle det vara ett nummer av Loppi magasinet Förskola, vet inte om det tagit slut eller liknande men jag fick med mig ett redan efter Loppi eventet för någon vecka sedan så mg gjorde det inget att den inte kom med nu. Istället så fick vi Linicin, helt perfekt nu då vi vecka efter vecka får mail från skolan om att det går löss…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.