Nettan

Personliga presenter och upplevelser att ge bort

Min man fyllde år i söndags och blev såklart firad med presenter och frukost på sängen, enligt tradition hos oss. Så var de det här med presenter, jag älskar att ge bort presenter men vill gärna att det finns en tanke bakom det. Inte bara gå och köpa ett paket för att det ska vara något.

Från mig så fick han en middag på restaurang, men hur slå man in det i ett paket… 😉 Jo, man köper en middag för två genom MyDay. Då får man en liten box med info om var det går att lösa in middagen, så är det bara att läsa igenom de generösa utbudet av restauranger som finns och boka en kväll. Helt perfekt! I Stockholm fanns flera bra restauranger att välja på, men även bra utbud i större delen av landet. Tror att det var mycket uppskattat!

Från barnen så blev det en lite annorlunda och väldigt personlig present, tror Magnus blev väldigt förvånad och glad över den. Kul att överraska 🙂 Personliga manschettknappar med bild på barnen. Han kommer definitivt vara den enda med just de manschettknapparna! De kommer från MyCuff

Gillar ni också att hitta personliga presenter och upplevelser att ge bort? Kan verkligen rekommendera att kika hos ovanstående företag för att hitta den perfekta presenten. Har ni andra idéer och tips får ni gärna dela med er av dom!

P1010755 P1010774

Vi la presenterna i färgglada påsar och barnen hade även gjort teckningar och en liten korg i present.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.