Nettan

Plattång och kokosdoft

I morse vaknade jag till doften av kokos, ni vet den där doften som direkt får en att tänka på beachen och sommaren. Funderade en stund på vad det kunde vara men så såg jag, nyvaken som jag var, att det var Jennifer som satt intill mig med ett stort leende på läpparna.

-Jag har testat din nya plattång, den var jättebra!

Då fattade jag, hon hade gått upp riktigt tidigt och fixat håret på morgonen medan jag låg och sov. Hon var noga med att berätta att hon hade använt sprayen med värmeskydd innan hon plattade håret. Sen hade hon gått loss på sprayen från Lyko med doft av kokos. Så därav förklaringen att det luktade sommar och strand i hela vårt hem 😉 Det var en fräsch doft, men jag meddelade att hon nästa gång kan ta lite mindre spray i håret 😉

5 minuter senare inser jag att det är Tisdag, hennes första lektion i skolan är gympa, så vi får väl se om hon kunde borsta och sätta upp håret eller om det var för mycket spray….

Plattången från GA.MA verkar riktigt bra och levereras in i praktisk förvaringsväska.

Vi får se om jag får testa den någon gång också, eller om Jennifer lagt beslag på den för gott nu…. 😉

P1010631

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Min Maja la också beslag på den sprayen! Testade den andra kombi tång/fön som vi fick och den var riktigt bra men har inte heller hunnit med plattången än.