Nettan

Fotbolls EM och träningslandskamp med U21 laget

Nu har vi följt gruppspelet här hemma för herrarnas U21 landslag, så härligt att de gick vidare ikväll!

Förra veckan så var vi på Sollentunavallen och kikade på laget när de hade sin sista träningslandskamp innan EM, Hampus var extremt uppspelt och övertrött på samma gång så han hade lite svårt att sitta stilla men var ändå väldigt inne i matchen. Hana tycker verkligen om att gå på fotboll, fördelen här var att det bara var 10 minuter med bilen hem och matchen startade kl.19, de flesta landskamper på Friends startar kl.20.45 och sen har man minst 1 timme hem efter matchen då det är så mycket folk på plats så det tar lång tid att ta sig därifrån.

DSC04199

På plats, vi fick väldigt bra platser!

DSC04201

DSC04202

 

Sverigetröja på och så inhandlades det en flagga på väg in 🙂

DSC04204

Här är han väldigt inne i matchen, han är intresserad vilka alla spelare är och vad dom heter. Så han sprang i väg i halvlek och hämtade ett matchprogram så han kunde kika i det.

 

 

DSC04206

 

Sverige vann ganska så överlägset,  så det gjorde ju kvällen lite trevligare 🙂

 

Måste bli bättre på att kolla upp sånt här har jag insett, både jag och Magnus tycker om att gå på fotboll men då vi hejar på olika lag så går vi aldrig tillsammans och vi tar heller aldrig barnen med oss när vi går på match. Men nu har vi börjat gå och se landslaget med barnen och det är ju jättekul, vi vill ju gärna att de fångar upp vårat intresse för fotbollen.  Hampus är ju frälst, men Jennifer tycker det är sådär men går gärna med och kan sitta med ibland hemma också när vi tittar på fotboll på tv.

Jag som oftast köper biljett i klacken när jag går på fotboll tycker det är helt galna priser på landskamperna, plus att matcherna tyvärr ofta är väldigt sena. Men ska fortsätta hålla koll på träningslandskamper, även om de inte gäller på riktigt då så kan man ta med barnen utan att det blir för sent eller kostar alldeles för mycket. De senaste två matcherna har kostat 40-100:-/person, det är riktigt bra och så börjat kl.19 istället för 20.45

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.