Nettan

Krockade med bilen igår….

Efter en trafikolycka som tack och lov gick i väldigt låg hastighet så fick hela kvällen spenderas på akuten på KS, trots den låga farten så blev det en rejäl smäll och jag fick väldigt ont i nacken. Har problem med nacken sen innan så det krävs inte så mycket för att det ska bli värre… Kände att det vara lika bra att kolla upp det direkt, för om det blir några fortsatta problem så måste det finnas noterat i journalen. Varken husläkaren eller närakuten kunde ta emot mig då det var trafikolycka, så blev hänvisad till akuten. Min mamma ställde upp och körde mig dit och gjorde mig även sällskap hela kvällen, jag hade laddat upp med tidningar och drick men är väldigt tacksam för sällskapet då jag blev beordrad liggläge och halskrage, så det enda jag såg var taket…

Sköterskan som skulle hjälpa till med nackkragen hade lite problem, jag var alldeles för liten tydligen 😉 Men efter att ha gått och hämtat en nackkrage från Astrid lindgrens barnakut så funkade det.

Var väldigt öm över ryggraden så därav ville läkaren kolla upp med skiktröntgen, och då är det nackkrage och liggläge som gäller till allt är klart och man kan se om det är någonting som är skadat. Som tur var visade röntgen ingenting.

Tror det blev 4,5 timme liggandes där på e säng, fick visserligen åka runt lite också när jag skulle till och från röntgen. Men fy vad stelt det blir av att ligga helt stilla, var så sjukt stel i hela kroppen när jag äntligen var klar runt 23-tiden.

Idag har jag vilat hela dagen, bara uppe för att köra Hampus till fritids sen sov jag i princip hela dagen till det var dags att hämta hem honom igen.  Jennifer hade sen innan bestämt att hon skulle laga middagen idag så det passade perfekt.

Känner att jag är extremt spänd vid käkarna och muskelfästena högst upp i nacken, hoppas kunna sova ordentligt inatt. Vet ännu inte om jag ska gå till jobbet imorgon eller ta en dag till hemma och vila.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.