Nettan

Skolavslutning idag

Idag gick Jennifer ut 3:an och Hampus gick ut förskoleklass, vilka stora barn vi har! Vi var på plats under början av avslutningen men sen var Magnus tvungen att gå efter en liten stund och jag kunde stanna ytterligare ett tag. Men fikat hann jag inte med, barnens farmor var också med men hon åkte med mig då hon har svårt att gå pga en skadad fot. Men det verkade inte ha gått någon nöd på Hampus, han hade suttit med kompisarna och fikat och sen haft det jättekul på fritids under dagen 🙂 Brukar alltid vara ledig annars under skolavslutningen, men inte i år.

Vi hann iallafall se alla fina barn när de uppträdde, sjöng jättefint gjorde de såklart! Först hela skolan som var samlad med en gemensam avslutning, sedan fortsatte Hampus klass och parallellklass på sin lilla gård med flera sånger 🙂 Jennifer var då inne i sitt klassrum och fikade, men det hade funkat jättebra och hon var så nöjd då en kompis till henne vars mamma jobbar på skolan var med Jennifer idag 🙂 Sen hade tjejerna allt fått jobba lite fick jag höra, men de hade även fått betalt för deras jobb! 🙂

DSC04142 DSC04144

Jennifer gick upp tidigt för att fixa sig i ordning, hon är så duktig tycker jag på att göra fina uppsättningar på sig själv!

 

 

DSC04146

 

 

Alla Montessori klasser sjunger -Guld och röna skogar

DSC04153

Jennifer fick gå upp igen och ta emot diplom och blomma då hon för andra året i rad varit kamratstödjare 🙂

DSC04155

 

Hampus ville inte alls vara med på bold under dagen, han hade inte tid att stå stilla 😉

Jennifer följde med kompisen hem  och ska även sova där. Jag hämtade hem Hampus, vi fixade lite fika och begav oss sedan ut för lite picknick och kubb i den härliga varma sommarkvällen. Sen var det en liten kille här hemma som somnade väldigt snabbt och väldigt tidigt.

DSC04172 DSC04170

DSC04168 DSC04167

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.