Nettan

Borta bra men hemma bäst

Långweekend i Åre, men nu är vi hemma igen. Verkligen haft det toppen, helt galet kul att träffa alla gamla klasskompisar från HR tiden i Åre. Vilket gäng alltså! Inga konstigheter när vi träffades, vi tog vid där vi skildes åt 2005. Så härligt när det blir okomplicerat och alla är så sociala och trevliga, även om det faktiskt gått 10 år sen flera utav oss träffades senast. Men så bodde vi ju praktiskt taget ihop i nästan 3 år, så man blir ju rätt så tighta. Flera har jag haft mer eller mindre kontakt med och setts en del medan några var första gången på 10 år.

Supermysigt att träffa barnen igen igår då vi kom hem, som ordspråket lyder -Borta bra men hemma bäst.

Självklart hade vi införskaffat lite presenter till barnen, de hör ju liksom till när man rest bort 😉 De uppskattades väldigt mycket av barnen.

image

Hittade 2 olika butiker med barnkläder på torget, den ena besökte jag redan förra året och shoppade lite Molo kläder. Så blev det även nu.

DSC_1896

Sommarlinne till Jennifer och solskyddströja till Hampus. Såklart åker man ju till Åre för att köpa sommarkläder 😉

DSC_1898

En stor favorit hos båda barnen sen vi varit på skidsemester i Åre är Ski star maskoten Valle. Så vi kikade in på Ski star shoppen och köpte hörlurar till båda barnen, något som används ofta. Det gick verkligen hem hos de båda, de testade dom med en gång 🙂

Hampus hade på hörlurarna och sjöng med till mellolåtar för fullt, la upp ett litet filmklipp på Instagram där han har sån härlig inlevelse 🙂

DSC_1892

 

Mer om Åre kommer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.