Nettan

Våfflor, vi hade verkligen tur!

Bjöd barnen på soppa och våfflor till middag igår, såklart det skulle vara våfflor när det är våffeldagen 🙂 Plockade fram våffeljärnet och tänkte att det här har verkligen hållit länge! Vi fick det för 10 år sen och de hänger med än. Gräddade några våfflor efter att vi ätit soppa. Lovade sedan barnen att de skulle få en varsin våffla efter kvällens träning, de brukar annars äta gröt eller yoghurt på kvällen efter den sena träningen. Pratade med Magnus som inte hann hem och äta med oss, så vi bestämde att vi skulle äta våffla när han kom hem sen efter träningen. Jag och barnen var i hallen till 20.00 och kl.20 börjar Magnus träna så han brukar vara hemma runt 22.15 på onsdags kvällar.

Så väl hemma igen efter träningen så satte jag igång våffeljärnet medan barnen bytte om till pyjamas. Lampan lös på våffeljärnet så jag började plocka fram, kände efter en stund om det var varmt men det var det inte så barnen satte sig i soffan en stund och väntade.

Efter ytterligare 10 minuter så var våffeljärnet iskallt…. Så jag skulle nog aldrig ha tänkt tanken tidigare under eftermiddagen att det hållit så länge… Nu hade det tydligen gjort sitt! Testade ett par gånger till då lampan som sagt funkade, men ingen värme.. Vi får väl ge oss iväg och inhandla ett nytt!

Tur att det funkade till middagen iallafall! Hampus hade nog blivit väldigt besviken annars.

IMG_20150325_173048

IMG_20150325_172103

 

Jag testade lite nytt igår, dels blev det vispad grädde och hallonsylt. Men jag la även även en klick grädde i en mindre skål och blandade ut med en matsked lime curd, det blev riktigt gott och inte så sött som att ha sylt på våfflan.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.