Nettan

Härlig ledig dag

Inledde dagen med att möta upp en vän, blev en PW på 1 timme i spåret i Täby. Verkligen ett trevligt sätt att umgås, förena nytta med nöje 😉 Hoppas vi hinner få in minst en till PW nästa vecka för sen åker hon till Turkiet igen för att jobba i sommar.

Hade så gärna åkt och hälsat på henne i sommar, men semesterkassan går i år till en intensivkurs på körskola till maken istället har vi ganska nyligen beslutat. Lite trist att inte komma iväg på någon resa, barnen blev besvikna, men körkort känns som en långsiktig investering och ganska så nödvändigt. Ju större barnen blir desto mer ska de köras runt på diverse aktiviteter, snart börjar det väl bli en massa matcher med Hampus fotbollslag och då känns det väldigt skönt om vi kan turas om att köra.

Skulle ha åkt hem direkt efter promenaden för att jobba lite med mina åtaganden i gymnastikföreningen, men då jag var i området där min mormor bor så ringde jag henne för att se om hon var hemma. Var alldeles för länge sen jag träffade henne, brukar oftast vara i närheten på fredagar då Jennifer har dans men just fredagar så jobbar min mormor. Hon är pensionär sen många år tillbaka, men är egen företagare och jobbar än 🙂 Hon var hemma och städade för fullt men tog gärna en paus för att fika lite med mig, även min mamma kom förbi en stund då hon hade rast.

Blev bjuden på kaffe och så mormors goda äppelkaka som nästan är ett måste när man kommer över på fika hos henne 🙂

Väl hemma så var det dags att ta tag i alla mail.

IMG_20150325_104852

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.