Nettan

Trevlig shopping i Bromma Blocks

I Onsdags så var jag och min svägerska iväg till Bromma Blocks för lite shopping och lunch, vi passade då på att besöka den mysig butik OmBonat. Vi var för ett tag sen iväg på ett trevligt event i butiken på Ängby Torg i Bromma, men nu passade vi på att den andra butiken i Bromma Blocks. Massor av härlig inspiration och lite shopping blev det. Så sugen på att köpa lite nya kaffekoppar från Green Gate, men måste först rensa ur skåpet hemma då vi inte får plats med fler kaffekoppar just nu…

Men lite annat fint följde med hem 🙂

IMG_20150318_144634

 

 

Som sagt en massa fint och riktigt härlig inspiration till hemmet!

DSC_1562

DSC_1557

Fick med mig en fin uggle ljuslykta från förra besöket, kanske skulle vara fint med flera?

DSC_1554

DSC_1565

En massa fint från blad annat Rice, en favorit hos mig. Gillar designen och så är det så bra med melamin som är perfekt att ta med sig ut när man ska på picknick under sommaren. Vinglasen i plast fastnade jag för, perfekt om man vill ta med sig en flaska vin när man är ute på picknick.

DSC_1560

Fint från Lexington.

DSC_1563

Vid den här hyllan fastnade jag, fint från Green Gate och Gerbera.

DSC_1570

Trevliga Karin som har butikerna stod vi länge och pratade med 🙂

Och vid kassan så hittade vi även de fina smyckena från Edblad som är en favorit sen några år tillbaka. Blev ett halsband inköpt, får visa det sen.

Om ni inte redan har besökt butikerna så kan jag varmt rekommendera ett besök, och är det för långt att åka så har hon även en webbshop, ni hittar en länk högst upp i inlägget.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.