Nettan

Tjoho, då var det bokat!

Äntligen allt klart inför vår Åre resa, eller nu är det bara kvar att fixa barnvakt också 😉 Vi är ett stort gäng som ska upp, återträff med gamla gymnasieklasskompisarna. Vi snackade ihop oss ett stort gäng som bokat stuga tillsammans, datumet har varit spikat sen innan jul men just hur och när vi åker har varit lite oklart. Har känts som om det varit lite rörigt angående planeringen från skolans håll, återträffen är ett projektarbete för några elever som går sista året där nu. Men nu bestämde vi att oavsett hur det blir med skolans planer så blir vi ett stort gäng som åker upp iallafall, och vi kan roa oss på egen hand om skolans planer skulle falla.

Kommer bli en helt galen helg kan jag gissa 😉

Vissa har jag haft mycket kontakt med efter gymnasiet, även om vi inte alltid bott nära varandra medan en del har jag inte alls bra koll på. Men då i princip alla vi bodde ihop under 2-3 år så var vi ett tight gäng och det ska bli så kul att träffa alla igen.

Kikade på SJ men tåget var riktigt dyrt den helgen, så nu blir vi 4 stycken från Stockholm som åker upp tillsammans i bil.

Screenshot_2015-03-15-22-10-01

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.