Nettan

Vardagen rullar på

Härlig känsla nu med våren på intåg, mycket roliga aktiviteter och kanske lite nytt pågång 🙂 Blev en kväll i gympahallen igår med dotterns truppgymnastik, tjejerna har blivit så duktiga! Snart dags att börja träna inför komimande tävling också.

Idag har jag varit iväg på en spännande sak, vill inte gå in på det mer detaljerat just nu. Men känslan är bra och hoppas att det kan leda till något riktigt bra! Får berätta mer om allt går som jag hoppas på. Ni får hålla tummarna 😉

Imorgon fredag och helgen startar, känns som om veckorna går snabbare nu när det är ljust ute och solen är framme. Mer energi får iallafall jag och det gör mycket! Den här helgen som kommer är jag ledig, så passat på att boka in en del roliga saker. Lördag blir det gympa med sonen, sen ska jag på fotboll och årets första Derby 🙂 På kvällen blir det mello, här hemma med en vän eller hos svägerskan. Är ditbjuden men såg nu att de drabbats av magsjuka igen…. Söndag så är det fotboll för sonen, som sen ska på kalas. Jag tror jag ska ta mig iväg på ett klädparty, ett märke jag aldrig sett förut. Sen trupp igen med dottern på söndag kväll.

DSC_1413

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.