Nettan

Meandi våren 2015

Förra helgen bjöd jag hem släkt och vänner på fika och Meandi visning, fick hela härliga vårkollektionen presenterad av Mia som gör ett strålande jobb.

Många favoriter, några som jag siktat in mig på sen tidigare men även en del oväntade plagg som verkligen gick hem hos mig. Sonen var supernöjd över sin fotbollströja med nr.10 på ryggen, precis som Zlatan 😉 Jennifer fick en härlig färgglad klänning. Sen har barnen, speciellt Jennifer, långa önskelistor…. Får nog bli ytterligare någon order i vår, men ville ju vänta in lite nyheter. Och när jag ändå nämner nyheter så har Meandi sitt första nyhetslöpet imorgon onsdag 🙂

Själv beställde jag en svart snygg klänning, perfect tunic i Leo, har den i svart sen i höstas och det är en riktig favorit. Men sen vet jag inte hur jag kan ha missat nya Holey Cardigan? Köpte den i grått förra våren, då jag själv var säljare 🙂 Men nu finns den i svart! Självklart bara måste jag ha den, så nöjd 🙂 Ska se om jag kan få ihop några bilder på min order.

Fick mig ett par sköna svarta yogabyxor också, då mina gäster var så shoppingsugna 😉

Har som sagt en lista på kläder som barnen önskar sig, och även som jag själv funderar på. Den gröna dressen, så snygg! Ska höra efter om det är någon vän som tänker boka in en visning i vår, annars får jag ha en till här hemma.

 

image

 

image

 

image

 

Återkommer om vad jag bjöd på, tänkte tipsa om ett gott recept men lättare att skriva det på datorn. Men den står och uppdaterar, vilket den gjort senaste timmen…..

Har ni hunnit se och pröva kollektionen ännu, vilka är era favoriter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catarina i Piteå

    Flow skirt, flow dress, bubble and dot cap sleeve dress.
    Dottern vill ha en massa också. Men hennes garderob är lite fullproppad…
    (Min har jag rensat ut för att få plats för nyheter.)

    1. nettan

      Här är också en dotter med överfull garderob, därav fick hon bara välja ett plagg nu. Men ska rensa lite så får vi se om det går in lite mer nytt 😉

  2. Sofia

    Men å Jeanette, du måste slå till på jumpsuiten helt rätt färg och modell för dig. Vet att du skulle vara så snygg i den!! Kram!

    1. nettan

      Åh så roligt att höra av dig Fia! Ja den står högt på listan på en kommande order, var vara lite osäker på om XS kommer passa eller bli för stor… Men tror jag ska chansa 🙂 Kram