Nettan

Trevlig tjejmiddag

I Fredags tog jag mig in till stan för att möta upp ett helt gäng tjejer för middag och firande av två vänner som fyllde år under veckan. En av mina närmsta vänner och några gamla klasskompisar som det nu var ett bra tag sen jag träffade sist, plus ett gäng som jag aldrig träffat förut. Blev en riktigt trevlig kväll med härligt sällskap, god mat och så gick vi vidare för drink på ett annat ställe efter restaurangbesöket. Jag åkte sedan hem för att hinna få lite sömn innan jag öppnade på jobbet på lördagsmorgonen. Tror att de andra blev kvar ett tag till i stan för ytterligare någon drink.

Trevligt att få ett litet avbrott och komma iväg en fredagskväll, fixade mig i ordning och begav mig in mot stan efter att ha kört runt barnen för diverse aktiviteter.

image

 

Vi åt på STHLM Tapas i Vasastan, hade tidigare testat deras restaurang på Kungsholmen och precis som då så serverades jättegod mat. Vi delade lite på olika tapas så vi fick möjlighet att testa flera rätter, gillar verkligen det konceptet 🙂  Emelie, som var en av födelsedagsbarnen 🙂

image

Var väldigt mörkt i lokalen så bilderna blev sådär, men maten var riktigt god!

 image image

image

 

 

 

Då vi bara hade bordet till 20.40 så hann vi inte med någon dessert, så då gick vi vidare till Grappa som låg nästan precis intill och drack mousserande och vissa tog in en dessert. Själv valde jag att beställa in chokladtryffel, en alldeles perfekt avslutning på kvällen.

 

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.