Nettan

Vardagslyx, finns det något att fira så ska man!

Förra veckan så firade jag och min man 12 år tillsammans, så då är det ju klart man passar på att fira! 12 år tillsamman, 2 barn och ändå tog det drygt 10 år innan vi sa Ja till varandra i kyrkan 😉

Magnus jobbar ofta kväll men som tur var så var han schemalagt ledig just den 26/1, så vi kunde fira vår dag 🙂 Det har blivit lite varierande fån år till år, vi försöker ändå hålla fast vid att göra något speciellt på vår dag men då dottern fyller år den 25/1 så är det inte alltid lätt att få till det. Fyller hon år när det är helg så har det blivit så ibland att vi haft kalas här hemma istället den 26/1.

Nu har vi ju även en bröllopsdag att fira, så två dagar per år har vi med nästan ett halvårs mellanrum. Perfekt!  Som sagt, har man något att fira så är det klart att det ska firas! 😉

I år så var det en måndag, vi kände inte för att fixa barnvakt och gå ut och äta men man kan ju faktiskt lyxa till det hemma!

Jag serverade barnen middag i vanlig tid, lagom till Magnus kom hem från jobbet. Sen efter att vi lagt barnen så öppnade vi en flaska champagne och dukade upp en sen middag för oss. Svenska hemkokta (eller kokta av min farfar ute på landet), lite olika tillbehör vilket passade utmärkt till den goda väl kylda champagnen.

Brukar ni fira årsdagar?

image

image

image

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.