Nettan

Trevlig lördag med vänner och god mat

I lördags så hade vi barnvakt och träffade vänner för att gå ut och äta, var en födelsedagspresent som vi fick i höstas då vi fyllde år men just då hade Magnus väldigt mycket på jobbet. Tanken var att gå iväg och titta på någon Stand up och äta något, men då det var svårare att hitta någon Stand up nu efter julen (Raw brukar vi gå på annars i december) så fick det bil ett bättre restaurangbesök istället.

Vi startade med en drink och champagne hemma hos Sofie, mycket trevligt! Även lite kallskuret till då vi inte hade bord bokat förrän den andra sittningen kl.20.30

image image

Sen begav vi oss in mot stan och middag på Bonbon, jag hade varit där tidigare och gillar verkligen konceptet. En massa smårätter som presenteras och så får man tacka ja eller nej till det som kommer in. Vi testade det mesta och delade på några rätter.

image image

image

image

Vi startade med champagne och fick in lite charkuterier innan alla dessa smårätter började serveras.

image image image image

 

image

En liten del av alla dessa rätter vi testade, mycket nya smaker och de mesta föll mig verkligen i smaken. Men var även lite vågad och testade sånt som jag inte brukar äta, som knivmusslor, råbiff m.m.

image

Kvällen avslutades sedan på Sturehof med lite mera Champagne 🙂 Där fick vi även sällskap av Tara som hade jobbat hela kvällen när vi åt på Bonbon.

En mycket trevlig kväll!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.