Nettan

Liten skogsutflykt idag

Hade bestämt träff med min mamma och mina systrar idag så jag föreslog att vi skulle ut i skogen och grilla istället för att sitta inne. Möttes upp i Ensta Krig i Täby, barnen började med att leka i lekparken som finns där. De hade verkligen jättekul och en lekpark vi absolut kommer besöka igen. Det finns grillplatser precis i början av spåret, men vi valde att gå till ett ställe lite längre in i skogen.

Det blev väldigt uppskattat, grilla korv, drick varm saft (eller kaffe 😉 ) och leka i skogen 🙂 Sen efter någon timme så började det bli mörkt ute så då var det dags att åka hemåt.

Sitter i soffan och försöker tina upp nu, även fast det inte är någon snö ute så var det riktigt kallt med ca 3 minusgrader. Kändes som en riktig höstdag och svårt att fatta att det är mitt i vintern….

image image image image

Lekparken var som sagt mycket uppskattad! Den måste vi som sagt besöka flera gånger, kanske kan jag passa på att ta ett varv i spåret då. Brukade springa där när jag var mindre, då bodde vi på gångavstånd från Ensta Krog.

image

image

Visst lyckades jag och Jennifer matcha varandra bra 😉

 

 

image

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.