Nettan

Bästa julbordet!

Det bästa julbordet (enligt mig) hittar ni på Stockholm Fisk, inte så klassiskt men otroligt gott, fräscht och servicen är super!

Var där med styrelsen i gymnastikföreningen förra veckan, har blivit en tradition att gå dit varje år. Alltid lika nöjda!

Det startar alltid med att man bli serverad en liten varm hummersoppa vid bordet, sedan får man gå och hämta av den härliga buffén. Det är aldrig kö, de är inte så stor restaurang och de ser till att sprida ut sittningarna för att undvika kö. Startade med förrätter i form av flera sorters sill, strömming, lax av alla dess slag, ägghalvor med räkor, en underbar skagen och sashimi på både tonfisk och lax.

Även några varma rätter man kan beställa in om man önskar som ingår i buffén!

image

 

Sedan gick vi på huvudrätten, det stora utbudet av riktigt bra skaldjur! Hummer, rökta räkor, musslor, ostron, kungs krabba, rom m.m. Till det finns det goda dressingar och såser, nybakat bröd och ostar.

image

imageimage

 

Sen avslutas det med en helt underbar dessertbuffé, jag tog för mig av en helt otroligt god creme brulee, chokladmousse i chokladform och lite olika julgodis.

image

 

Mätta och belåtna lämnade vi restaurangen, på återseende nästa år! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.