Nettan

Auktion Julklappen

Varje år sen Jennifer började skolan så har hennes skola deltagit i något som kallas för Auktion Julklappen i samarbete med Läkarmissionen, jätte bra initiativ tycker jag! 🙂

Julklapparna fraktas sedan till behövande barn i Östeuropa, tror att det blir ett mycket uppskattat mottagande hos dessa barn.

Så i år har vi då 2 skolbarn och då bidrog vi med ett paket per barn, så vi har varit och handlat till 2 stycken fina julklappar. Alla julklappar ska ha samma innehåll, dels för att det underlättar i tullen när paketen fraktas ned.

Skolan bidrog till alla paket med Penna, sudd och skrivhäfte.

Vi själva fick inhandla pennvässare, ritblock, färgpennor, tvål, tandborste, tandkräm och en tablettask. Dessutom så skrev barnen ett varsitt julkort med en liten hälsning på engelska 🙂 Julkortet lades det mycket tid på, Hampus skickade även med en teckning han hade gjort 🙂

Tycker att det har varit väldigt bra att vara med på det här, för barnen är engagerade både när vi inhandlar och slår in paketen. Hela tiden när vi gör detta så pratar vi om hur barnen i de här länderna kanske har det, barnen tycker det är väldigt intressant!

Hampus pimpade ”sitt” paket lite extra med jultejp och började skriva sitt namn med tejpen 😉

 

image image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.