Nettan

Teater på Gröna lund

För ett par veckor sedan så var jag och barnen inne i stan, Magnus jobbade dag så vi åkte in mitt på dagen för att spendera ett par timmar med något kul för att sedan möta upp Magnus efter jobbet.

Inga exakta planer men tanken var att åka djurgårdsfärjan från slussen, sen tänkte jag vi bara skulle gå runt på djurgården och kolla på båtar, fika och ha det mysigt i solen.

Precis innan båten la till  på djurgården så kom jag på att jag skulle kolla om det var någon teater eller annat uppträdande på Grönan, hittade då att en timme senare skulle det vara pirat teater 🙂

Vi hade tidigare varit på Furuvik och med de biljetterna så hade vi 30% rabatt på Grönan, så då kändes det ju mera värt att gå in på Grönan bara någon timme och kika på teater.

Fick börja med att klargöra för barnen att vi var där för att titta på teater och skulle alltså inte köpa åkband, de va helt ok! 😉

Sen kikade vi runt lite, köpte mjukglass och tog plats vid lilla scenen där teatern skulle vara. Det var fullt med folk när det startade, så vi hade tur som kom tidigt och fick bra platser.

Både jag och barnen tyckte att teatern var riktigt bra!

Kan absolut rekommendera att gå dit och kika på teatern även om ni sedan inte vill åka några karuseller, blir en jätte mysig utflykt om man dessutom passar på att ta djurgårdsfärjan till och från också. En riktigt mysig eftermiddag med barnen!

 

Nu hade jag tänkt tipsa om detta direkt efter art vi varit där men då Jennifer fick njurbäcken inflammation dagen efter och var riktigt dålig så glömdes det bort. Men jag har för mig att detta är något de brukar ha varje år, men att vi aldrig tidigare tagit oss tid att titta på teatern när vi varit där för att åka karuseller.

 

IMAG4125 IMAG4129 IMAG4131 IMG_20140731_161142 IMAG4139 IMAG4146 IMAG4144 IMAG4169

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.