Nettan

Träna, träna….

Hårdträning inför VårRuset nu! Eller kämpar att ta mig runt 5 km utan att tuppa av är kanske mera rätt i sammanhanget 😉 Men att springa när det är 25 grader i skuggan är jobbigt! Har iallafall klarat 5 km på ca 32 minuter nu 2 gånger i rad, det är jag nöjd över. Förra året sprang jag VårRuset på 36 minuter, så det har ju helt klart blivit en förbättring 🙂

Invigde även nya löparskorna som jag inhandlade här om dagen, hade inga bra skor innan för löpning så det var verkligen nödvändigt!

I år springer vi 2 lag på Tisdag, bland annat med vänner och några som jag inte känner. Bland annat är det svägerskorna, två av Magnus kusiner som även sprang förra året men då var vi bara 1 lag.

Varje lag är 6 personer, och när man anmäler ett lag så får man picknick att äta efter loppet.

Sen har jag fått en plats i Loppis gäng, de är 3 lag anmälda har jag för mig. Ska bli jätte kul!

Det känns som en härlig utmaning att köra båda dagarna, precis vad jag behövde nu när det gäller löpningen 🙂

 

Så träningen nu har varit varannan dag löpning och varannan dag gym. Inget benpass på gymmet, utan de blir löpning istället.

 

Fick även hem nytt proteinpulver igår också som jag beställde från gymgrossisten, känner att jag behöver få i mig mera nu när jag tränar flera dagar i veckan. Testade idag och det var riktigt gott, valde Kaffe Latte smak.

 

IMG_20140522_162436 IMG_20140522_125328

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.