Nettan

Händelserik lördag!

Ja lördagen började ju med Loppis event i Birka terminalen, vilket var väldigt trevligt.

Hampus lämnade jag av på vägen hos min mamma i Täby. Magnus var i Åkersberga tillsammans med Jennifer där hon hade trampolintävling, och det hade gått jätte bra fick jag höra 🙂 sen åkte även Jennifer hem till min mamma.

Sedan åkte jag direkt till Vällingby för jobb ett par timmar på eftermiddagen. Kul att vara tillbaka där igen, mest jobbat i Täby och Solna sista månaderna så det var länge sedan jag träffade mina gamla kollegor.

Direkt hem sen för att byta om och göra mig redo för en kväll i stan med Magnus. Han spelar poker och Poker Stars anordnade ett event på Sturecompagniet, det bjöds på bubbel, snittar och sen middag. Efter att ha ätit och fått lite påfyllning av bubbel så fortsatte festen en våning ned på Hell’s Kitchen. Det blev en trevlig kväll, fri bar så kanske någon drink mer än nödvändigt 😉

Taxi hem sen mitt i natten och så tog vi lång sovmorgon innan det var dags att gå upp och åka till jobbet igen. Både jag och Magnus jobbade igår söndag och jag hämtade upp barnen på kvällen sen hos min mamma. Åt middag på en pizzeria och hann fira min lillasyster som fyllde år igår. Släkten hade varit över tidigare på dagen på fika och firat henne.

IMAG1958IMG_20140427_180617IMAG1969

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.